Mä oon nainen, joka pitää alkoholista ja ruuasta. Elantoni riippuu siitä, että muutkin tykkää alkoholista ja ruuasta. Rutiinilla menee jo "kelles menee toinen juoma?" "sä oot nyt vähän turhan maistissa" ja "haluuks kuitin?" "älä mee röökille sen juoman kaa" "no sen takia mennään kiinni tänään aikasemmin, ku ei meillä oo laadukasta ohjelmaa" "joo, ne munat maistuu vähän kalanperkeelle kun ei saanut ostaa luomua"

Viskiä ei saa mainita yksityisessä blogissa. Ulospäin baarista ei saa näkyä että siellä myytäisiin alkoholia. Älä nyt perkele vaan kerro omilla sivuillas, että teillä on uutuustuote. Osta ruokasi vakuumissa ja lisäaineilla kuorrutettuna, niin se on varmasti turvallista. Lähiruoka tappaa ja ajaa maan perikatoon. Älkää nyt vaan vitussa ajatelko loogisesti, tehkää vaan niinku me sanotaan, capiche? Osta nyt kiltisti se pesuaineesi jossakin muovipönisterissä koska onhan se kuolemaksi, jos koostumusluettelo tulee erikseen tulostettuna. 

Päivitän tänne kaikkea vaarallista aina muistaessani, katotaan kuinka pitkään säilyn hengissä. Tänään ajattelin vedellä tupakkaa, Pall Mallin sinistä ja laskea tuoppiin herkullista Sinebrychoffin Karhu-olutta. Elämää reunalla. Huomenna ajattelin kerätä omenoita omasta puusta, tehdä niistä piirakkaa ja syöttää työkavereille. 

 

20141011_212912-normal.jpg

Kuvassa kalja sivuttain.